Omgeving

Onze camping ligt in een prachtige, rustige en bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden.

In Barchem, dat zich op ca. 2,5 km van de camping bevindt, is een uitstekende warme bakker met een grote diversiteit aan brood en gebak. In de omgeving van Barchem zijn diverse supermarkten aanwezig (Plus, Boni, Albert Heijn, Lidl, Aldi en Jumbo) en kunt u diverse kastelen en musea bezichtigen. De grootste heggendoolhof vindt u in Ruurlo. Hier bevindt zich ook een openluchtzwembad met de langste glijbaan van Europa.

De camping ligt aan een fietsknooppuntenroute (knp 53 Looweg, knp 55 dorp Barchem en knp 60 Vrochterdijk) en er zijn een aantal jaarlijks terugkerende fietsvierdaagsen, zoals in Laren en Borculo. Verder zijn er mountainbike- en fietsroutes in de omgeving uitgezet. Zo is er de 8 kastelen route, de Gelderse kastelenroute en de Veldenroute. In Barchem is er een mogelijkheid om fietsen te huren bij Koeleman.

Daarnaast zijn er ook diverse wandelroutes en de Barchemse wandelvierdaagse (eind juni, begin juli). Vissen en andere watersporten zoals kanoën en roeien kunt u in de directe omgeving beoefenen.

Grotere steden in de omgeving zijn Zutphen, Deventer en Doetinchem. Hier bevinden zich theaters en winkelcentra. Deventer heeft zijn eigen indoor schaatsbaan.

Privacyverklaring | Copyright by Camping Fleerhof | Created by